Versterk uw team
met inspirerende teamdagen.
Bedrijfsteambuilding

Teamdagen zijn van onschatbare waarde voor elk bedrijf. Ze bieden niet alleen kans om de banden binnen het team te versterken, maar ook om samen te groeien en nieuwe vaardigheden te ontwikkelen.

“ BR sports staat klaar om een programma op maat samen te stellen, volledig afgestemd op uw specifieke behoeften en doelen. “

Image
Hoek van Holland

Bij ons in Hoek van Holland, aan het strand, vindt u de perfecte locatie voor een onvergetelijke teambuilding ervaring.

De beach club biedt een scala aan faciliteiten om aan al uw wensen te voldoen. Van heerlijke lunches, borrels en diners tot ontspannende loungeplekken met uitzicht op zee – we hebben alles wat u nodig heeft voor een geslaagde teamdag.

Maar er is meer. Deze locatie is uitgerust om een breed scala aan workshops en presentaties te faciliteren, waardoor uw team kan leren, groeien en geïnspireerd raken. Naast de mooie faciliteiten van onze beach club partners bied BR sports (sportieve) activiteiten aan:
- Presentatie(s) topsort in het bedrijfsleven (kwaliteiten,valkuilen, mindsed en nog veel meer) door Europees & World Cup winnaar Taekwon-Do -  Bo Rook.

-Sportieve clinics met thema’s zoals weerbaarheid, samenwerken, bootcamp en nog veel meer.

Deze activiteiten zijn niet alleen leuk, maar helpen ook om belangrijke vaardigheden zoals communicatie, vertrouwen en doorzettingsvermogen te verbeteren.

Onze programma’s zijn speciaal ontworpen om uw team fysiek en mentaal uit te dagen en te versterken. Of het nu gaat om een intensieve bootcamp sessie op het strand of een workshop gericht op mentale weerbaarheid en samenwerking – er is voor ieder wat wils.

Bij ons staat uw team centraal. We geloven dat door amen te werken en te genieten in een inspirerende omgeving, uw team sterker, hechter en gemotiveerder terugkeert naar de werkvloer. Bovendien neemt BR sports al het werk uit handen en fungeert als de host van de dag, zodat u en uw team zich volledig kunnen focussen op de activiteiten en het samenzijn.

Kom naar Hoek van Holland en ontdek hoe een teamdag aan zee uw bedrijf kan helpen om te groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om uw perfecte teamdag te plannen. Wij helpen u graag verder met al uw wensen en ideeën via: info@brsports.nl

Wil jij maximaal resultaat behalen?
Onderneem actie en zet de juiste stappen
om het resultaat te behalen dat jij wilt.

Boek nu!
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

Telefoonnummer
+31618339581

E-mail: info@brsports.nl

Social media
Instagram: brsports.nl
Facebook: brsports