De trainingen waren sportspecifiek

De trainingen van Bo waren mij al bekend via de sportschool waar wij samen trainen en waar zij ook lesgeeft. Haar trainingen vind ik geweldig, ze zijn lekker intensief en je weet altijd waarvoor je bepaalde oefeningen doet. Daarnaast heeft Bo een enthousiaste en motiverende persoonlijkheid waardoor je altijd het uiterste in jezelf naar boven haalt. 

Het was voor mij dan ook een makkelijke keuze om tijdens de lockdown periode haar in te schakelen om extra in beweging te blijven. Na het oplopen van corona heeft mijn lichaam best een klap moeten incasseren en was het lastig om de draad weer op te pakken. Tijdens de lockdown kon er natuurlijk minder gesport worden maar gelukkig was Bo daar om wat extra uurtjes beweging in te plannen om weer fit te worden. Ook heb ik een voedingsplan en thuisoefeningen meegekregen om mijn energieniveau op te krikken. Zelfs toen we niet meer binnen konden sporten zijn we lekker naar buiten gegaan en wist ze mij te motiveren om door te blijven gaan. 

Aangezien ik zelf ook aan Taekwon-Do doe vroeg ik haar of ze dat misschien in de trainingen kon verwerken en dit was geen probleem. We hebben veel aan kracht en conditie gewerkt, altijd met een Taekwon-Do twist eraan. Dit liet mij zien hoe persoonlijk ze de trainingen neemt en dat ze kijkt naar wat jij wilt en nodig hebt. Hierdoor krijg je echt het gevoel dat je dat je samen te werk gaat om het beste in jou te bereiken!

– Femke