De trainingen zijn divers en afwisselend

Na 3 jaar van chemo’s, operaties en bestralingen was het moeilijk om weer te beginnen met sporten en conditie op te bouwen. Voor mijn gevoel moest ik echt van ver komen, en dat was (en is soms nog steeds) heel confronterend.

Vanaf de eerste training focust Bo vooral op wat wel kan en lukt, maar daarnaast stimuleert ze mij ook om toch iets verder te gaan met haar enthousiasme. De trainingen zijn divers en afwisselend waarin het hele lichaam aan bod komt (ook spieren waarvan ik het bestaan niet eens wist). Als ik een dag heb met minder energie, wordt de les aangepast, zodat ik niet kapot naar huis ga. Daarentegen, als ze ziet dat het goed gaat, dan komt er wat extra gewicht bij (oef…).

Bo is een heel prettig persoon met een groot empathisch vermogen. Ze luistert echt en zorgt voor een fijne en veilige sfeer zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Voor mij zijn de trainingen echt even tijd voor mezelf en daarnaast motiveert het me om de rest van de week ook vaker te bewegen/sporten.