Duo training van Bo? We kunnen het iedereen van harte aanraden!

Een lange periode van fysiek en mentaal ziek zijn, tegelijk met het opbouwen van een gezin met 3 jonge kinderen, zorgde er voor dat we allebei een beetje ‘op’ waren. Lichaam en geest gaan naar overlevingsstand en dan kun je, los van je eigen gezondheid, elkaar wel een beetje uit het oog verliezen. Althans, zo ging het bij ons.

Dat moment gaat gelukkig ook voorbij en in ons herstel zochten we iets wat ons dichter bij elkaar bracht, mentaal en fysiek gezonder maakt en niet te veel tijd van ons gezin opslokte

Onze twee oudste kinderen zitten op Taekwon-do bij sportschool Tim Kool. Daar hebben we Bo leren kennen. Een bom van doorzettingsvermogen en positieve stimulans naar alle sporters én hun begeleiders. Kan nooit kwaad om eens te vragen of ze voor ons iets kan betekenen toch?

Dat was een schot in de roos. In Bo hebben wij de ideale match gevonden.

Sinds een half jaar ongeveer sporten we, samen met onze jongste van 2, wekelijks bij Bo, direct nadat we de oudste twee naar school brengen. In die periode zijn we niet alleen fysiek en mentaal sterker geworden, maar zijn we vooral ook dichter bij elkaar gekomen. Bo voelt onze behoefte hierin haarfijn aan.

Vanaf het begin hebben we veel samenwerkingsopdrachten gedaan, oefeningen waarin we elkaar echt nodig hadden/hebben. Naar mate we verder komen in de trainingen zijn we naast de samenwerking ook op zoek naar onze eigen grenzen en hoe we die met elkaar kunnen verleggen. Bo helpt daarin enorm! Het is bewonderenswaardig hoe knap en positief zij elke training aanbiedt en elke keer iets nieuws verzint, zowel voor ons samen als individueel. Zo kan Frank aan de slag met krachttraining en kan Mieke zich concentreren op het bewust omgaan met gecontroleerd spiergebruik.

Samen sporten, met elkaar, terwijl we wel ook individueel uitgedaagd worden brengt ons dichter bij elkaar. Daarnaast is het fantastisch dat onze grootste supporter (2 jr) elke week mee gaat en zich daar fijn voelt. Net als wij is ook zij is dol op Bo. ‘Saartje ook sporten juf Bo!’.

Duo training van Bo? We kunnen het iedereen van harte aanraden!

Geschreven door: Mieke & Frank.