Fysieke en mentale coaching

Na een lange en moeilijke periode, heb ik de knop doorgehakt en ben ik bij Bo met trainen begonnen. Er was werk aan de winkel, omdat mijn belasting/belastbaarheid op een zeer laag niveau was.

Van tevoren hebben we een trainingsdoel gemaakt en die van mij was duidelijk, rustig opbouwen en terug in mijn kracht komen. Met dit doel zijn wij gestart.

De trainingen heb ik als prettig ervaren, maar er waren ook pittige trainingen bij. Soms ging het helemaal niet en dan waren de serieuze gesprekken met Bo weer een ‘eye opener‘  Door Mentale issues kunnen fysieke klachten ontstaan met beperkingen als gevolg.

Persoonlijk vind ik de locatie in Nieuwerkerk a/d IJssel zeer prettig om te trainen. De één op één training met Bo in een rustgevende omgeving, waarbij alle aandacht alleen voor jou is, worden mooie resultaten geboekt!

Bo super bedankt voor wat je tot nu toe voor mij hebt betekend en we gaan door met het nieuwe trainingsdoel: conditie!

Geschreven door: Edwin