Ik ben gezonder en bewuster gaan eten!

Ruim een half jaar geleden begon ik met personal training bij BR Sports en sinds kort ook met een specifiek dieeet via de app. Sindsdien heb ik veel vooruitgang geboekt en voel ik mij veel fitter en sterker

Mijn doel, in tegenstelling tot vele anderen is niet afvallen, maar aankomen (en sterker worden/betere conditie. In 2021 krabbelde ik op na een periode van stress en vervolgens werd ik 3x in 1 jaar getroffen door corona. Ik was lange tijd erg moe, deed niets meer aan beweging en zodra ik wel iets deed was ik meteen moe. Totdat Bo mij uitdaagde en een proefles aanbood. Ik was meteen na de eerste training om! Ik heb sindsdien geen training gemist.

Bo is voor mij niet alleen de ideale stok achter de deur, maar ze is ook iemand die naar je luistert en de tijd voor je neemt. Geduldig legt ze de oefeningen uit en motiveert ze door middel van een goede afwisseling. Geen training is hetzelfde en de sport termen vliegen je bij haar gelukkig niet om de oren. Bo legt gewoon uit welke spieren en spiergroepen we daadwerkelijk aan het trainen zijn.

Bovendien heb ik naast de wekelijkse training houvast aan de voedingapp. Ik ben gezonder en bewuster gaan eten en dat maakt het ook veel leuker, waardoor ik er nu wél de tijd voor neem.

Alle inspanningen hebben na een periode van 6 maanden geresulteerd in een sterker lichaam én +2 kilo. Nu nog maar +5 kilo om mijn streefgewicht te bereiken!

Ik kan BR Sports dan ook aan iedereen aanbevelen, ongeacht welk doel jij hebt! Bo begeleid en motiveert je om het uiterste uit jezelf te halen. Zonder Bo had ik nooit zo ver gekomen!

Geschreven door: Elise