Ik had dit niet durven dromen

Ik leerde Bo kennen tijdens de trainingen van mijn zoon Nils. Ze was altijd heel vriendelijk en open naar de kinderen en ouders toe. Toen Nils tijdens de eerste Lock down in een negatieve spiraal terecht kwam, is Nils bij Bo begonnen met privélessen. Daar kon hij zijn ei kwijt door te sporten, maar ook door met Bo te praten. We hadden weer ons vrolijke mannetje terug. Tijdens de tweede Lock down hebben we gelijk weer privélessen voor Nils geregeld bij Bo. 

Na na een gesprek met Bo ben ik zelf ook bij haar gaan trainen. Dit was alleen niet vanzelf sprekend en heel spannend. 5 jaar geleden heb ik mijn scheenbeen, onder mijn knieschijf, goed verbrijzeld en de mededeling dat ik misschien nooit meer op zou kunnen lopen. Door 2 jaar keihard te revalideren is het redelijk goed gekomen, maar sporten was een don’t. Maar door, nu onder begeleiding van Bo, te sporten en helemaal op mijn knie gericht gaat het nu heel goed. Doordat de onderdelen heel divers zijn komt alles aanbod en ze houdt daarbij goed in de gaten of mijn knie het wel aankan.

Een half jaar geleden had ik niet durven dromen dat ik eindelijk weer kan sporten en nu de angst echt is weggenomen door Bo, heb ik er zoveel plezier in. Het is ook nog eens goed voor mijn geest, met Bo kan je alles bespreken en ze heeft een luisterend oor. Ik kom altijd moe, maar zeker voldaan thuis. 

– Simone