Ik voel me fysiek & mentaal sterker!

Hoe is jouw avontuur begonnen bij BR sports? 
Mijn avontuur is begonnen bij Bo toen ik net uit mijn revalidatie opname kwam. Dit was voor mijn chronische pijn en vermoeidheid. Ik ging niet naar school, kon amper 15 minuten wandelen en was erg verzwakt. Fietsen lukte al jaren niet meer. En dat op je 15/16. Mijn wens was toen om fysiek weer sterker te zijn, maar ook mij weer sterker te voelen. Want ik was al aardig het vertrouwen in mijn lijf kwijtgeraakt.

Wat betekenen de beweeg & coach sessies voor jou?  
De beweeg & coach sessies betekenen heel veel voor mij. Naast dat we bezig zijn met sporten kan ik altijd terrecht met alles waarover ik het wil hebben. En als Bo het belangrijk genoeg vind stopt het sporten en eindigt het vaak in diepe gesprekken. Dit zorgt ervoor dat ik er altijd erg na uitkijk en het ook echt een ontspannen momentje is waar ik alles even kan loslaten.

Wat vind je het leukste om te doen in de trainingen? 
Het leukste vind ik eigenlijk… oeps, ik kan niet kiezen. Alles is leuk! Ik zou het ook niet kunnen omschrijven waarom. Maar wat ik wel zeker weet dat Bo daar veel aan bijdraagt.

Hoe voel je je nu ten opzichte van het begin? 
Ik ben sterker geworden, maar ik voel me ook zeker sterker. Door alle gesprekken die we voeren ben ik zoveel wijzer geworden en zo erg gegroeid. Mede door Bo ga ik weer 5 dagen per week naar school. Fiets ik overal weer naartoe, kan ik wandelen wat ik wil en zit ik weer veel lekkerder in mijn lijf. Zonder hulp van Bo zou ik nooit zo ver zijn gekomen.

Geschreven door Elisha (17 jaar)