Ik zit weer beter in mijn vel

Al jaren stoei ik met mijn gewicht. Hiervoor ook al verschillende diëten gebruikt en veel gesport. Hierna kwamen er helaas ook nog meerdere blessures achter elkaar waardoor sporten ook niet meer ging. Nadat dit weer kon vond ik het lastig om het sporten weer op te pakken mede door mijn gewicht en natuurlijk de lockdown waar we in zaten.

Alsof het zo heeft moeten zijn zag ik toen een bericht van Bo voorbijkomen op Facebook. Na meerdere malen Facebook Messenger geopend te hebben en weer afgesloten te hebben heb ik uiteindelijk toch een bericht gestuurd. Al snel had ik een hele enthousiaste reactie van Bo en was een telefonische afspraak gemaakt.

Ook tijdens het telefoongesprek was Bo een en al enthousiasme en was een afspraak voor een kennismaking al snel gepland. Dit kon al na 2 dagen en wat ik heel fijn vind is dat ik gewoon kan sporten in mijn achtertuin.

Vanaf het eerste moment was er een klik. Bo weet me met haar enthousiasme altijd weer te motiveren. Ook als dingen zwaar zijn, moeizaam gaan en waar ik zelf zeg dat het me niet gaat lukken, lukt het me door de support van Bo.

Ook buiten de training is Bo bereikbaar. Als ik ergens tegen aan loop of iets moeilijk vind is Bo altijd bereikbaar en denkt mee waar mogelijk of bied een luisterend oor. Want zoals Bo mij regelmatig zegt ‘als het makkelijk was deed iedereen het’.

Dankzij de trainingen met Bo is mijn gewicht aan het zakken en worden mijn kracht en conditie beter. En misschien nog wel belangrijker ik zit weer beter in mijn vel.