Joé van Dorst

We zijn enthousiast om onze vaste kracht voor te stellen aan jullie. Vanaf dag één brengt Joé van Dorst een schat aan energie, passie en expertise mee die perfect aansluit bij onze missie.

Wie is onze collega?

Joé stelt zich graag even voor: 

Hoi allemaal! Ik ben Joé van Dorst en ik doe al sinds dat ik 6 jaar ben Taekwon-Do. Taekwon-Do is echt mijn passie en ik haal onwijs veel plezier uit het beoefenen van deze sport. Ook ben ik net als Bo deelneemster van het Nederlands team en doe ik mee aan veel nationale en internationale toernooien. In het jaar 2023 heb ik mijn eerste Europees en Wereldkampioenschap gespeeld, veel ervaring opgedaan en inmiddels jaag ik mijn nieuwe dromen en doelen na.

Mijn passie doorgeven vind ik onwijs leuk en doe ik dan ook al een tijdje met heel veel (sport) plezier! Ik geef al les samen met Bo sinds dat ik 10 jaar oud ben. In de afgelopen jaren ben ik samen met Bo naar verschillende clinics geweest door heel Nederland. In deze clinics staan verschillende thema’s centraal en/of weerbaarheid. Dit vind ik super leuk om te doen en het geeft energie om andere in beweging te zien.

Naast alle sportieve activiteiten die we samen geven, help ik ook met de kledinglijn BR sportswear. Het promoten van de kleding, helpen bij braderieën, klaarmaken voor verzending en nog veel meer. Creatief bezig zijn is naast sport ook één van mijn andere hobby’s.

Ik kijk ernaar uit om samen met Bo nog veel meer leuke en sportieve clinics te geven en BR sportswear te zien groeien.

Waar zullen we Joé van Dorst zien?
– Met een sterke achtergrond in sport, coaching en internationale wedstrijden vervult Joé een sleutelrol in de uitvoering van onze sport clinics als assistent leraar. Haar ervaring en enthousiasme zorgen ervoor dat elke clinic een feestje is en iedereen met een lach op zijn/haar gezicht de clinic verlaat. Ze kijkt alweer uit naar de volgende sport clinics om de deelnemers te inspireren en te motiveren om hun persoonlijke doel te bereiken en plezier binnen de sport te ervaren.
– BR sportswear activiteiten zoals braderieën.
– Taekwon-Do activiteiten