Justice Levens

Het afgelopen schooljaar heeft BR sports sportclinics aangeboden op scholen die zowel het lichaam als de geest versterken. Deze lessenreeksen van 3,6, of 8 weken zijn ontworpen om leerlingen te helpen een sterke mindset te ontwikkelen en hun weerbaarheid te vergroten.

Dankzij het succes en de positieve feedback van onze sportlessen en opdrachten, zien we een toenemende vraag naar individuele begeleiding. In antwoord hierop bieden we nu ook 1-op-1 begeleiding en klassenonderscheid aan, waarbij we dieper ingaan op thema’s zoals mindset, persoonlijke ontwikkeling onder schooltijd en/of een achterstand op (school)werk.

Met wie werken wij samen?

Justice stelt zich graag even voor: 

Hoi allemaal! Ik ben Justice Levens. Ik ben gecertificeerd kindercoach en heb mijn eigen bedrijf KleurRijk RT en kindercoach. Ik help kinderen op het gebied van zelfvertrouwen, zelfbeeld en andere dingen waar ze tegen aanlopen in het dagelijks leven.

Sinds 2017 ben ik werkzaam in het onderwijs en heb ik veel verschillende dingen gezien en gedaan. Hierdoor weet ik precies hoe ik op de behoefte van kinderen in kan spelen en probeer ik mijn aanpak altijd spelenderwijs toe te passen.

Ik wil graag mezelf door ontwikkelen en daarom blijf ik verschillende opleidingen volgen met betrekking op de ontwikkeling van kinderen.

Ik kijk ernaar om samen te werken met BRsports en uw kind(eren) de hulp te bieden die hij of zij nodig heeft.

Waar zullen we deze samenwerking inzetten?

  • In een observerende en adviserende rol bij de sport clinics op scholen.
  • 1-op 1 begeleiding als kindercoach met het kind en uw hulpvraag centraal.

Lees hier meer over ons aanbod: https://www.brsports.nl/weerbaarheidstrainingen-voor-scholen/