Wij zijn trots
dat jij deze uitdaging aangaat!

Kids

Op school zitten kinderen de hele dag op een stoel en ook daarbuiten wordt er steeds minder bewogen. Daarnaast word er veel verwacht van de kinderen op jonge leeftijd en word er vaak in hokjes gedacht. Met als gevolg dat kinderen steeds vaker kampen met gezondheidsproblemen zoals overgewicht, een slechte houding, een slechte conditie en verminderd zelfbeeld en/of verminderd zelfvertrouwen. Sporten is hiervoor de perfecte oplossing. Het draagt bij aan een gezonde levensstijl en wie gezond leeft, voelt zich ook beter. Een positieve mindset, gezelligheid en vertrouwen in jezelf maakt alles een stuk mooier! Toch is het niet altijd makkelijk om zomaar te gaan sporten voor kinderen. Vaak sporten kinderen in groepen en juist voor kinderen met bijvoorbeeld overgewicht en/of minder zelfvertrouwen levert dit problemen op. Ze voelen zich niet op hun gemak in de groep en hebben het gevoel dat ze onder doen voor de anderen. Daarom is BR sports juist voor deze kinderen erg geschikt om onder begeleiding stap voor stap te werken aan doelen die bij het kind passen en vanuit daar door te pakken. Een training op maat gemaakt samen met het kind voor het kind. Een mooie samenwerking met het kind waarin word gewerkt aan het persoonlijke trainingsschema met als doel een nog betere versie van jezelf worden. Mijn uitgangspunt hierbij is: iedereen is speciaal en mooi!

Hoe ziet een personal training eruit?
In deze trainingen komt alles aanbod wat te maken heeft met het persoonlijke doel voor het kind. Denk bijvoorbeeld aan sport, weerbaarheid maar ook verschillende thema’s waarin je jezelf leert kennen.  In de trainingen word gebruik gemaakt van eigen lichaamsgewicht en eenvoudige hulpmiddelen om de grove motoriek en uithoudingsvermogen te trainen. Daarnaast is de hulp van de ouders erg belangrijk. We houden graag de ouders/verzorgers betrokken bij de training (indien mogelijk).

Welke doelen kunnen er behaald worden?
 • Afvallen;
 • Beter presteren in huidige sport;
 • Weerbaarder worden;
 • Technieken leren/verbeteren;
 • Vergroten van het zelfbeeld/zelfvertrouwen

Wat kunnen de kinderen verwachten?

 • Intake;
 • Uitdagende trainingen;
 • Voedingsadvies & Lifestyle coaching (indien nodig);
 • Extra sport schema’s voor thuis;
 • Contact momenten door de gehele week;

Wij zijn trots dat jij deze uitdaging aangaat! 
Het is een grote stap om iets nieuws te proberen in een nieuwe omgeving waar je niet bekend bent. Het is een opstap naar nieuwe uitdagingen voor in de toekomst. Naast sportcoach heeft BR sports ook de functie van mentor waarin wij werken met een beloningssysteem. We zullen uw kind motiveren en wijzen op het resultaat dat hij of zij bereikt, waardoor uw kind met plezier en vertrouwen naar de sportlessen zal komen. De beste beloning voor een kind is waardering en opbouwende feedback voor de prestaties die hij of zij levert. Deze waardering zal verwerkt zitten in de training met een coaching systeem.

 • Wij werken elke les met een sticker voor komst naar de training.
 • Wij werken naar een mijlpaal. Elke mijlpaal die word behaald word beloond met een diploma.

Laten we samen deze uitdaging aangaan!

Wil jij maximaal resultaat behalen?
Onderneem actie en zet de juiste stappen
om het resultaat te behalen dat jij wilt.

Boek nu!
Trainingen
Image
Personal Training
Image
Weerbaarheid
Image
Kids
Image
Revalidatie
Image

Sporten met moeilijk
verstaanbaar gedrag

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

Telefoonnummer
+31618339581

E-mail: info@brsports.nl

Social media
Instagram: brsports.nl
Facebook: brsports