Marissa de Koning

Nieuw teamlid voor onze sportclinics!

Wij zijn enthousiast om aan te kondigen dat we een nieuwe sportieve collega hebben gevonden die ons komt ondersteunen met de sportclinics. Met haar enthousiasme en expertise gaan we samen zorgen voor nog meer energie en plezier tijdens onze sport clinics. Blijf onze website in de gaten houden voor updates voor al onze leuke activiteiten en kom snel kennismaken tijdens één van onze clinics!

Wie is onze nieuwe collega?

Marissa stelt zich graag even voor: 

Hi allemaal! Ik ben Marissa de Koning. Ik heb een achtergrond in de sport en ben in 2018 afgestudeerd. Omdat ik mezelf wil blijven ontwikkelen, ben ik verder gaan studeren aan de Hogeschool van Amsterdam. Daar ben ik afgestudeerd als jeugdzorgwerker en momenteel werk ik in de residentiële jeugdzorg.

Met veel passie beoefen ik Taekwon-Do, geef ik les en ben ik actief als scheidsrechter op het hoogste niveau. Passie, plezier, ontwikkeling en het beste in jezelf of andere naar boven halen vind ik belangrijk. Anderen help ik hier graag bij door middel van mijn kennis en kunde in de sport en jeugdzorg.

Waar zullen we Marissa zien?
– Sport clinics op scholen
– Na schoolse activiteiten
– Sport experiences en sport instuiven
– Sport clinics op locatie

Let’s do it:

Inmiddels heeft Marissa al een aantal sportieve clinics gegeven in de Krimpenerwaard. We zijn ontzettend blij met haar passie voor sport, haar kunde in het lesgeven en de energie die zij hierin stopt. We kijken uit naar deze mooie samenwerking en wensen jullie veel sport plezier met elkaar.