Mijn klachten worden steeds minder

Twee jaar geleden ben ik bevallen van mijn jongste dochter. Ik heb hieraan heup en bekken problemen over gehouden. Hierdoor liep ik wekelijks bij de fysio en chiropractor. Ik kreeg als advies om buikspieren te gaan trainen en vooral planken zou goed zijn. Eigenwijs als ik ben dacht ik dat zelf thuis wel te kunnen trainen met behulp van wat apps. Na bijna twee jaar was er vrijwel nog geen verbetering tot ik het bericht van Bo (BR sports) voorbij zag komen dat ze training op maat aanbied. Na nog een paar weken twijfel toch maar een mailtje gestuurd met wat de klachten waren en of ze mij kon helpen. De eerste afspraak was al snel gemaakt.

De trainingen zijn erg prettig. Als iets niet lukt word de oefening aangepast en opgebouwd zodat je uiteindelijk de oorspronkelijke oefening wel kunt. De instructies zijn duidelijk en het zijn leuke lessen. Ook het schema wat je krijgt voor de trainingen thuis zijn prima te doen. Met een lekker muziekje erbij vlieg je er doorheen. 

Na 4-6 trainingen bij Bo en 3 keer in de week thuis trainen met het schema hoefde ik nog maar 1 keer per maand naar de fysio wat inmiddels naar om de maand is verschoven. Mijn klachten worden steeds minder en ik hoop over een aantal maanden weer geheel klachten vrij te zijn.

  • Shirley