Laten we samen
deze uitdaging aangaan!

Sporten geeft kracht

Sporten betekent grenzen verleggen, plezier hebben en andere mensen ontmoeten. En het is nog gezond ook. Het lijkt heel normaal maar kan voor mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag een enorme uitdaging zijn. Samen ga ik met jou deze uitdaging aan. Het is belangrijk dat iedereen kan sporten en bewegen, ook kinderen en volwassenen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Bij mijn trainingen staat het kind en de volwassene centraal.

Ik bied verschillende sportlessen aan voor jongeren en volwassene met moeilijk verstaanbaar gedrag, waarbij we werken aan jouw fysieke en/of sociale, cognitieve & motorische doelen. Dit kan één op één of in groepen. Dit doen wij samen door sporten leuk te maken, iedere training een succeservaring te maken en ervoor te zorgen dat jij een glimlach op je gezicht hebt. Daarnaast staat structuur, communicatie en positieve stimulatie centraal in de lessen. Mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag lopen soms tegen uitdagingen aan, maar dat gaat juist heel goed samen met sport. In een veilige omgeving werken we samen stap voor stap aan deze sportieve uitdagingen.

Trots dat jij deze uitdaging aangaat!

Het is een grote stap om iets nieuws te proberen in een nieuwe omgeving waar je niet bekend bent. Het is een opstap naar nieuwe uitdagingen voor in de toekomst. Naast sportcoach heeft BR sports ook de functie van mentor waarin wij werken met een beloningssysteem. We zullen je motiveren en wijzen op het resultaat dat je bereikt hebt, waardoor je met plezier en vertrouwen naar de sportlessen zal komen. De beste beloning is waardering en opbouwende feedback voor de prestaties die je levert. Deze waardering zal verwerkt zitten in de training met een coaching systeem.

  • Kids; Wij werken elke les met een sticker voor komst naar de training.
  • Kids & volwassenen; Wij werken naar een mijlpaal. Elke mijlpaal die word behaald word beloond met een diploma.

Wil jij maximaal resultaat behalen?
Onderneem actie en zet de juiste stappen
om het resultaat te behalen dat jij wilt.

Boek nu!
Trainingen
Image
Personal Training
Image
Weerbaarheid
Image
Kids
Image
Revalidatie
Image

Sporten met moeilijk
verstaanbaar gedrag

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

Telefoonnummer
+31618339581

E-mail: info@brsports.nl

Social media
Instagram: brsports.nl
Facebook: brsports