Stapje bij beetje vertrouwen winnen

Moeder isabel:
Via via bij Bo terecht gekomen. Onze dochter werdt gepest en zit inmiddels op een nieuwe school maar dat maakt natuurlijk niet gelijk alles goed. Er is namelijk een hoop te verwerken. 

Toen kwam dus Bo op ons pad. Wat een gezellige energieke en lieve vrouw die oog heeft voor onze dochter. Stapje bij beetje vertrouwen winnen en werken aan de verwerking van het pesten. Op de trainingen ben ik er op de achtergrond bij voor het geval ze me nodig heeft. Tussendoor of aan het einde vaak uitleg waarom ze voor bepaalde invalshoeken kiest volledig afgestemd op ons kind. Buiten de trainingen om kunnen we altijd contact met haar opnemen voor vragen of als we ergens tegenaan lopen. Maar ook vanuit Bo zelf is er altijd interesse en een soort van nazorg na een pittige training.  Dmv een voice note of bericht laat ze dan weten hoe trots ze is op hoe ze de les gedaan heeft.  Zulke berichten laten haar altijd stalen! 

Isabel: Ik ben blij dat ik naar Bo kan en dat ze me helpt bij de verwerking van het pesten. De les is meestal leuk maar soms ben ik ook verdrietig. Bo is heel lief en ze kan kinderen heel goed helpen die gepest worden. Ze doet leuke spelletjes en het is ook fijn dat je er ook buiten kan trainen.

Groetjes Amanda de moeder van Isabel en Isabel.