Niet diëten maar eten.

Voeding

VYTAL is een (online) voedingsplatform wat jullie helpt met afvallen, aankomen en een gezonder eetpatroon te creëren. De meest complete voedingsapp ooit. Je leert op een leuke, makkelijke en verantwoorde manier met je voedingspatroon om te gaan met mij als coach.
 
Ik stel een voedingsschema met je op en houden daarbij rekening met jouw doelstelling(en) en voorkeuren. Via de coach omgeving kunnen we precies zien wat je gegeten hebt, nog gaat eten en je bijsturen indien nodig. Je krijgt toegang tot 1500+ lekere recepten, een boodschappenlijstje en kunt zelf je boodschappen direct thuis laten bezorgen. 
 
Een hoop mogelijkheden dus! 


Daarnaast zijn er extra mogelijkheden in deze APP die het sporten en relaxen nog leuker maakt.

- Complete trainingen (full body)
- Home workouts
- Meditatie videos, opdrachten en muziek.

Je bent op weg naar een gezonde relatie met voeding, beweging en rust. Geen diëten meer maar een gezonde lifestyle die je eenvoudig alleen vol kan houden of met de hele familie. Jij staat centraal!

Dit allemaal is al mogelijk vanaf 10,- euro per maand. Nieuwsgierig? Neem contact op voor meer informatie en start vandaag nog. 

Wil jij maximaal resultaat behalen?
Onderneem actie en zet de juiste stappen
om het resultaat te behalen dat jij wilt.

Boek nu!
Trainingen
Image
Personal Training
Image
Weerbaarheid
Image
Kids
Image
Revalidatie
Image

Sporten met moeilijk
verstaanbaar gedrag

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

Telefoonnummer
+31618339581

E-mail: info@brsports.nl

Social media
Instagram: brsports.nl
Facebook: brsports