Fysiek en mentaal sterk
Wie ben ik?

Ik ben Bo Rook, een trots lid van het Nederlands team Taekwon-Do en bekroond met verschillende titels zoals: Europees kampioen en World Cup winnaar.

Mijn passie voor sport heeft me gedreven om mijn grenzen te verleggen en mijn vaardigheden te perfectioneren.

Als ervaren sporter begrijp ik het belang van fysieke en mentale kracht. Het is mijn missie om anderen te inspireren en te begeleiden op hun sportieve reis, zodat ze hun eigen potentieel kunnen ontdekken en zelfvertrouwen kunnen ontwikkelen.

Ik kijk ernaar uit om mijn passie voor sport met u te delen en samen te werken aan het bevorderen van een gezonde en zelfverzekerde generatie sporters.

Visie

Wij geloven dat de sleutel tot het ontwikkelen van zelfverzekerde en sterke kinderen ligt in het bevorderen van weerbaarheid op jonge leeftijd.

Als ervaren aanbieder van weerbaarheid lessen voor basisscholen, stellen wij ons tot doel om uw leerlingen uit te rusten met essentiële vaardigheden die hen helpen om zelfbewuste, zelfverzekerde en empathische individuen te worden.

In onze dynamische weerbaarheidstrainingen leren kinderen essentiële levensvaardigheden die hen niet alleen in het dagelijks leven, maar ook in de toekomst zullen ondersteunen. Onze programma's zijn zorgvuldig ontworpen om te focussen op drie belangrijke aspecten

1.COMMUNICATIE & GRENZEN

Kinderen leren hoe ze op een respectvolle manier kunnen communiceren en hun grenzen kunnen aangeven.

Wat voel ik? Uit je hoofd, in je lichaam.

We moedigen hen aan om hun gevoelens en ideeën te uiten, waardoor ze hun communicatievaardigheden kunnen versterken en gezonde relaties kunnen opbouwen met leeftijdsgenoten en volwassenen. Vertrouwen op je eigen gevoel want deze mag er zijn!

SAMENWERKEN MET JEZELF EN ANDEREN
In onze trainingen leren kinderen niet alleen hun fysieke kracht te ontdekken, maar ook hun mentale kracht te ontwikkelen. Ze krijgen tools aangereikt om met uitdagingen om te gaan, stress t beheersen en zelfvertrouwen op te bouwen. Dit helpt hen om met zelfverzekerdheid en vastberadenheid het leven tegemoet te treden. Door de confrontatie met verschillende situaties ontdekken ze hun eigen krachten en vergroten ze hun veerkracht.
WEERBAARHEID - ZOWEL FYSIEK ALS MENTALE KRACHT:
We stimuleren kinderen om hun eigen unieke kwaliteiten te waarderen en te begrijpen hoe ze kunnen samenwerken met anderen om doelen te bereiken. Door het cultiveren van een positieve groepsdynamiek, leren ze respect te hebben voor diversiteit en elkaars verschillen te omarmen. Dit bevordert niet alleen hun sociale vaardigheden, maar helpt hen ook om hun eigen talenten te ontdekken en te ontwikkelen.

Ons aanbod:

 1. Weerbaarheid & mindset sportprogramma
 • Een lessenreeks van 3, 6 of 8 weken 1x per week.
 • Sportieve clinics waarbij kinderen spelenderwijs in aanraking komen met fysieke en mentale weerbaarheid
 • Na aanleiding van het praktijk gedeelte, opdracht(en) voor in de klas en/of thuis.

  Dankzij het succes en de positieve feedback van onze sportlessen en opdrachten, zien we een toenemende vraag naar individuele begeleiding. In antwoord hierop bieden we nu ook 1-op-1 begeleiding en klassenonderscheid aan, waarbij we dieper ingaan op thema’s zoals mindset, persoonlijke ontwikkeling onder schooltijd en/of een achterstand op (school)werk. Zie programma hieronder:

 1. Weerbaarheid & mindset PLUS programma

  - Een lessenreeks van 3, 6 of 8 weken 1x per week.
  - Sportieve clinics waarbij kinderen spelenderwijs in aanraking komen met fysieke en mentale weerbaarheid
  - Na aanleiding van het praktijk gedeelte, opdracht(en) voor in de klas en/of thuis.
  - Een gecertificeerde kindercoach van BR sports komt de gewenste klas(sen) observeren
  - 1-op 1 begeleiding van onze kindercoach met het kind en uw hulpvraag centraal.

We focussen op jou & jouw talenten

" Wij kijken er echt naar uit om als team met de betrokken ouders, de school en de kinderen samen te werken, om zo een ondersteunende omgeving te creëren waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen en groeien. "

WE FOCUSSEN OP JOU & JOUW TALENTEN
" Wij kijken er echt naar uit om als team met de betrokken ouders, de school en de kinderen samen te werken, om zo een ondersteunende omgeving te creëren waarin elk kind zich optimaal kan ontwikkelen en groeien. "
Boek nu!
Contact

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Vul het contactformulier in en er zal zo spoedig mogelijk contact met je worden opgenomen.

Telefoonnummer
+31618339581

E-mail: info@brsports.nl

Social media
Instagram: brsports.nl
Facebook: brsports