De VYTAL app voor voeding, beweging & rust!

VYTAL heeft een grote update gehad. Je kunt nu namelijk aan de slag gaan met je voeding, beweging en mindset in één app!


Informatie VYTAL app:
VYTAL is een voedingsapp die echt al het werk voor je doet. Je persoonlijke weekmenu wordt automatisch klaargezet en daarbij wordt volledig rekening gehouden met jouw voorkeuren of die van de hele familie. Je leert op een leuke, makkelijke en verantwoorde manier met je voedingspatroon om te gaan met mij als coach.

Geen diëten meer maar een gezonde lifestyle die je eenvoudig alleen vol kan houden of met de hele familie.

Wat is er nieuw?

  • De vandaag pagina, met een overzicht van je dag. Hier vind je blogs, je doelstellingen, wat je die dag gaat eten en welke activiteiten er gepland staan.
  • Op de Beweging pagina vind je workouts, lessen en activiteiten die je kunt inplannen of loggen. Ook kun je de VYTAL workouts en lessen meedoen en bijvoorbeeld casten naar je televisie.
  • Op de Mindset pagina vind je meditaties, ontspannende muziek en blogs over gedragsverandering.
  • De receptenknop vind je nu links bovenin bij Voeding, i.p.v. onderin het menu. De kalender in je voedingsschema kun je nu openen door op de datum te drukken.

BR sports & Remind Your Life werken met veel plezier met de VYTAL app. Op deze manier ondersteunen wij jou op alle vlakken van je gezondheid. Jij staat altijd centraal!

Maak jij nog geen gebruik van de VYTAL app maar wel erg enthousiast geworden?
Klik dan hier: https://www.brsports.nl/voeding/
Wij bieden iedereen de mogelijkheid om van deze APP gebruik te maken, ook als je (nog) geen client bij ons bent.

Veel beweeg & kook plezier!